0-1 6 min Fyrklövern

Laget som började mot Fyrklövern:
Hampus - Kalle, Johan, Christian, Hultenius - Ole, Petter, Andreas - Fremling, Ferna, Jeppe
På bänken: Mats, P-G, Hugoson
Fyrklövern började med ett högt tempo. Vi faller ner på egen planhalva som vi planerat men Fyrklövern har ett bra tempo i löpningarna både offensivt och defensivt och vi har svårt att få till något passningsspel. Efter ett par minuter bryter vi på mitten och hittar Fremling på kanten som kommer förbi sin back och avslutar mot bortre stolpen, målvakten styr bollen och Jeppe hinner först på bollen och i dålig vinkel få till ett skott med vänstern men målvakten är snabbt uppe och hinner rädda. Efter fem minuter har vi ett inkasst på egen planhalva. Vi förlorar bollen alldeles för lätt och Fyrklövern får in bollen centralt och skjuter strax utanför straffområdet, vet inte om bollen styrs något men Hampus slänger sig lätt till vänster men bollen går mitt i målet. Vi har några kontringar men Fyrklövern dominerar matchen klart. Vi kommer in i matchen mer och mer efter hand. Båda lagen har ett par chanser men målvakterna räddar.
0-1 i paus känns tyvärr rättvist även om vi jänmade ut matchen i slutet så var Fyrklövern klart bättre i början.
Andra halvlek börjar vi med ett lite högre försvarsspel samtidigt som Fyrklövern har sämre rörlighet än vad de hade i första halvlek. Vi har bra kontroll på matchen men har svårt att skapa farligheter. Fyrklövern kommer i en del anfall men skapar inte heller några riktiga målchanser. Ferna kommer runt på vänsterkanten och slår i ett fint inlägg där Fremling kommer först på men får inte till nicken. När det är ca 10 minuter kvar får Hampus en tillbakapassning istället för att skjuta iväg bollen försöker han dribbla en framåtrusande Fyrklövernanfallare, anfallaren går in tufft och tar bollen och Hampus slänger sig för att glidtackla bollen men fäller anfallaren innanför straffområdet men domaren blåser för ruff i förstaläget som tur är för oss. Vi har flyttat upp Christian i ett försök att få tryck på deras backlinje men har svårt att komma till några lägen. Christian har ett läge där han vänder om och skjuter på volley men bollen går en bit över. I slutminuten får vi till ett inlägg där Johan är på men bollen går utanför.
Matchen slutar 1-0 till Fyrklövern. Vi hade var sin halvlek så oavgjort var kanske mest rättvist men vi hade svårt att skapa målchanser, däremot var vårt försvarsspel över hela planen bra, speciellt i andra halvlek.